Go to top
Over ons
Leer ons kennen

We Have Magic|Passion|Skills|Power

Katia Valentin studeerde in 1993 af als Interieurarchitecte aan het Stedelijk Hoger Architectuurinstituut ‘De Bijloke’ Gent (nu School of Arts – KASK Gent). Na haar studies is Katia in de verlichtingssector gerold… In de beginjaren als creatief lichtadviseur, later als commercieel projectverantwoordelijke. Haar takenpakket bestond steeds uit een evenwichtige combinatie tussen creativiteit en commercialiteit, een jarenlange werkervaring dat haar nu ook ten zeerste van pas komt.

Sinds 2018 maakte Katia de stap om te starten met een nieuwe uitdaging waarin ze zich volledig kan uitleven… De wereld van het luxury Outdoor design. Katia verzorgt de inrichting niet van het interieur maar van het exterieur, ze transformeert als het ware van binnenhuisarchitecte naar buitenhuisarchitecte, zonder zich te mengen in de creativiteit van de tuinarchitect.

Integendeel zij werkt aanvullend op beide ontwerpers. Zij zorgt ervoor dat de sfeer en de stijl van de binneninrichting in het verlengde kan doorgetrokken worden tot in de buitenruimtes. Ruimtes zoals terrassen, patio’s poolhouses, rooftops, die direct aansluiten op het gebouw (woning, bedrijf, hotel, restaurant, wellness enz). Zij mengt zich hierbij niet in de verder af gelegen tuinarchitectuur en tuinaanleg maar voegt alleen maar een meerwaarde toe. Ze brengt een stijlvolle inrichting in de lege kale open terraszones waarvan de tuinarchitect deze nèt niet meeneemt in zijn ontwerp.

Katia zal deze voor u met passie onder handen nemen. Elk project vormt een nieuwe uitdaging die ze graag aanneemt en met overtuiging voor u zal realiseren. Bestaande buitenruimtes inrichten tot een pareltje waar het heerlijk gezellig vertoeven is, afgewerkt met smaak en met oog voor kwaliteit en detail.

Klanten tevredenheid

Onze getuigenissen

Vol ambitie staat fou D’hors garant voor uitstekend advies bij de aankleding en inrichting van je terras. Er wordt gebruik gemaakt van originele exclusieve producten die niet te vinden zijn bij de winkels. Dat maakt elke realisatie van fou D’hors uniek !!
Pascale M
Zéér tevreden van de aanpak, het advies en de opvolging. Zaakvoerdster houdt zich perfect aan de vooraf gestelde beloftes en afspraken. Zalig om met hen samen te werken !! Wij twijfelen niet om voor een volgende aankoop terug bij fou D’hors aan te kloppen…
Sophie B
Ons terras en poolhouse is een pareltje geworden. Het productengamma dat fou D’hors aanbiedt is echt TOP !! Het comfy zitmeubilair met de bijhorende kussentjes en prachtige plaids is onze beste aankoop geweest, we genieten er dagelijks voluit van. Ook met de prachtige plantenpotten boeken we héél veel succes bij iedereen die bij ons langskomt…Het geheel is een ware lust voor het oog geworden.
Philippe V